Banana9526
Banana9526
Banana9526

Battle.net Beta App

Příspěvekod Banana9526 » 02 črc 2013, 22:55

Ahooooooj!

Musím se s Váma podělit, 23:40 a přišel mi e-mail od Blizzu.
Udělili mi beta přístup do jejich nového "launcheru".
Už jen to, že jsem dostal e-mail s předmětem něco jako: "Try out the new beta app!", tak mi bylo jasné co to je a byl jsem nadšený. Tak jsem si to z battle.netu stáhnul a první co mě dostalo, byl samotný "login-screen".
LOGIN: http://oi44.tinypic.com/1036bki.jpg <<< obrázek

Přihlašování..... Tři sekundy ticha a pak najednou bum, div mě oči z důlků nevypadly - úžasem! :D
Už jen ten vzhled je tak brutální! Aaaaahhh <3333
APLIKACE: http://oi40.tinypic.com/ff5ukw.jpg <<< obrázek

Rozklikával jsem každou hru, u každé se zobrazila žhavá novinka, hráči (real-ID, neboli battle-tag), např. ve WoWku mi to ukázalo, že Syesha je v Shrine of Two Moons a Lotky v Throne of Thunder. V nastevení u dané hry, si můžu otevřít podporu, nebo hru přeinstalovat, opravit, atd, popřípadě otevřít manuál, aj.
V hlavním nastavení jsem si mohl nastavit, jestli se aplikace spouští po startu OS, kam se hry stahují, pokud se mají automaticky updatovat, pokud to mají hlásit, jestli si to má pamatovat moje údaje, atd., atd.

A to nejlepší. Kliknul jsem u WoWka na tlačítko PLAY a spustilo se WoW. Ale bez login-screenu, zrovna naskočila tabulka Connecting..., poté Authenticating...., atd., atd. až sem se objevil v menu ve výběru svých postav.

Některé chybky teda launcher ještě má, někdy se né nejrychleji načítá, ale je opravdu brutální. Z dvou ikonek (D3 +WoW) mám na ploše jednu multifunkční.

Tak co, měl někdo taky takové štěstí a má tento launcher?
Na to že je v betě bych ho hodnotil dosti dobře, uvidíme, co z něho vyleze ve full-release verzi.
A jak to vidíte vy? Díky za pozornost, - Bananacz :))
Obrázek

Decoy
Troll
Shaman
Decoy
Administrátor
Race: Troll
Class: Shaman
Decoy

Re: Battle.net Beta App

Příspěvekod Decoy » 03 črc 2013, 11:54

Trochu se opičí po steamu, ale to je jenom dobře ;p
Obrázek

Banana9526
Banana9526
Banana9526

Re: Battle.net Beta App

Příspěvekod Banana9526 » 03 črc 2013, 13:49

Decoy píše:Trochu se opičí po steamu, ale to je jenom dobře ;p

Jo, to je fakt, ale musíš uznat, že to maj fajn udělané. Už se mi několikrát stalo, že jsem potřeboval jen mrknout, jestli kámoš není na WoWku, popř. mu něco napsat a kvůli tomu jsem musel zapínat WoW, logovat postavu, atd. Teď prostě vidíš, jestli hraje a kde je, atd.

A mimochodem, nemaj tu ani ingame-overlay funkci ani webový prohlížeč ingame, jako steam, takže nemají uplně vše stejné. Podívej se na Origin. To prostě EA ukradlo steam a předělalo do svého kabátu. Má to uplně stejné funkce, nic víc, nic míň :):D
Obrázek

Přihlásit se  •  Registrovat