Zdravíčko, jmenuju se Radek,je mi 20 let, bydlím kousek od Jičína a hraju retri paladina pod stejným jménem.
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... dek/simple
Váš RT by mi vyhovoval resp. z 90% bych s ním neměl problém (těch 10% myslím, že známe všichni, kdykoliv se muže něco vyskytnout), popř. myslím, že se dá domluvit nebo se omluvit z raidu, jsem toho přesvědčení, že ''líná huba, hotové neštěstí''.
S wow jsem začínal na free serverech, na TBC, kde jsem odprogressoval od SSC po SWP.
Dále jsem hrál wotlk, který jsem odprogressoval od Naxxu po ICC 25 hc.
Cata a Pandu jsem vynechal, protože ty datadisky se mi nějako nelíbili, ale s příchodem WoD (mam 6/7 hc HM btw) jsem se rozhodl začít na offi, ale jelikož jsem tu měl kamaráda, kterej mě dotáhl k němu do guildy, ''eternal madness'', která se později pojila s jinou guildou, ve které pro nedostatečný ilvl pro mě nebylo místo. Pak jsem byl ve dvou guildách, v jedný jsem se nedostával na raidy, v další jsem tohle ID ''progressoval'' Brackenspora normal a po slovech holčiny ''víte, když se hejbu, tak nemužu castit'' jsem si řekl, že s tim asi nebude něco v pořádku. No ve zkratce, aby ta přihláška nebyla dlouhá, jak všechny knihy Harryho Pottera, tak hledám stabilní guildu, která je schopná i něco dát a při raidech se pobavit
Co se týče altů, tak mam jen mága lvl 97, který je na tom levelu asi měsíc, takže asi nic co by stálo za zmínku
Každopádně děkuju za přečtení a případné vyjádření