Ahoj,
1) Postava, s kterou bych chtěl aktivně působit ve vaší guildě se jmenuje Addwin a je to Affliction Warlock - Orc. Mám zatím jen 703 item level z velké části za honory a conquesty, semtam nějaký ten item z mythic dungů. http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... n/advanced
2) Jmenuji se Martin, za 3 dny mi bude 18 let. Studuji v sedmém ročníku na Gymnáziu Opatov v Praze. Jsem relativně nekonfliktní a sociální člověk. Moje, ať už negativní, nebo pozitivní stránka je, že mluvím dost sprostě a někdy jsem až moc upřímný. Nemám rád takové to upjaté raidování. Řekněme, že radši budu progressovat 5 hodit raid s lidma v pohodě, než to vyčistit za hodinu a půl a na TSku slyšet jen připomínky k taktice. Ideálni raid time, by pro mě byl cca 18:00 - 23:00, ale záleží jaký den + se mohu přizpůsobit.
3) Wowko jsem začal hrát v roce 2009 na CZ/SK free serveru Anathema - Wotlk. Zde jsem vydržel hrát takřka bez přestávek 4 roky na stejném datadisku. Ze začátku jsem expil postavy a o nějakém PVE progressu jsem neměl tušení. Postupně jsem se dostával na lvly 80 a začal jsem střídat mnoho PVE guild. Nakonec jsem skončil v guilde Proxima Centauri u aliance, kde jsem vydržel 2 roky než se rozpadla. V této guildě jsem získal asi nejvíce zkušeností a vyequipoval jsem si 3 postavy na full ICC 25 HC gear. Sešla se zde naprosto skvělá parta lidí a na raidu nikdy nebyla nuda. Jakožto student, jsem měl (a stále mám) neskutečné množství volného času na jakýkoliv progress (na LK 25 HC jsem měl odpogressováno skoro 100 hodin). Bohužel, stejný datadisk postupně už všechny omrzel a každý šel vlastní cestou. Já jsem začal hrát hru World of Tanks, kterou jsem hrál 2 roky a teď jsem se znovu vrátil k Wow, ale na offíku, kde hraju zatím jen 2 týdny. Z Hellfire Citadel jsem byl akorát Archimonda na Raid finderu, ale skouknul jsem taktiky na všechny bosse z HFC HC/mythic. Vím, že jedna věc je znát to teoreticky a druhá prakticky, ale myslím si že mechanismy u bossů z Wowka, jsou relativně pořád stejné a myslím si, že s PVE mám docela dost zkušeností. (Btw, na serveru Anathema fungovalo ICC a RS z 99% jako na offíku.)
4) Alty nemám. Jsem zvyklý používat addony (obecně) - deadly boss modes, recount, healbot, omen, weak auras
Snažím se najít guildu, kde bude kvalitní PVE progress a pohodová parta, se kterou si sednu.
PS: Když jsem hrál World of Tanks, semtam sem hrál s jedním známým českým streamerem z této hry, pod jiným nickem. Kdyby vás třeba zajímal záznam z takového streamu, jak se vyjadřuji na TS atd..., tak vám bezproblému mohu poslat odkaz . (A olouvám se za případé gramatické chyby v textu )