Jelikož jde označit jen jedna možnost, tak nehlasuji, protože důvodů mám více.
Osobně si rád dojdu pro nějaký ten gear, který mi boostne staty přesně pro gameplay, který upřednostňuji.
Díky tomu si zároveň mohu i zlepšit logy, které nebudu lhát, jsou hezkým polechtáním ega..když vím, že ve světě je přes 5000 MW monků, kteří mají logy z mythicu a já jsem v první stovce, někde v desítce .. koho by to nepotěšilo
Hraju to také díky těm lidem, kteří raidují se mnou, měl jsem to takhle i v předchozích guildách. Abych se přiznal tak za pětileté působení na offiku jsem "vystřídal" pouze 3 guildy, v té první, Guards of Booty, jsem strávil skoro 2 roky, jelikož mě tam dotáhl kamarád, se kterym se občas i teď jdem napít. Z guildy jsem odešel na konci TBC, kdy byla guilda ve dlouhodobější fázi rozpadu a tudíž se tam už ani nedalo raidovat.. a i tak jsem šel následně do guildy, kam přešla většina raidujících spoluhráčů a to do guildy Guardians of Lordaeron, kde jsem zastával funkci off tanka po zbytek TBC a do WotLKu šel následně jako Balance druid s Resto Off specem. Tahle guilda mi byla útočištěm dalšího roku a pár měsíců, v téhle době mě WoW přestávalo bavit, jelikož se stále chodilo ToGC a Citadela byla v nedohlednu. Tudíž následovala 2-3 letá pauza .. už nevim jak dlouhá byla
Mezitím jsem projel pár freeček a následně se dostal do guildy, kde hrála Emiko a ostatní z její party, tj. guilda The Dragons, odkud ti nejlepší odešli na offik sem do guildy .. když mi končila OFFIK pauza, měl jsem dvě možnosti .. jít zpět do GoLu za lidmi, se kterýma jsem pár let nemluvil a skoro je už neznal..nebo jít za Emiko do Stříbrné Legie. Tak jsem se dostal sem, vyexpil si postavy a začal v MoP raidovat v R2, nejdříve jako healer, pak jako tank..následně zase jako healer
což přišlo po krizi, kdy jsem na pár měsíců skončil a vlastně se vrátil online jen díky prvnímu srazu co byl
V guildě jsem už přes 2 roky a valnou hromadu znám osobně, jak z prvního, tak i druhého srazu
a to je pro mě dostatečný důvod tu zůstat, dokud raid grupa funguje.
S tímto kolektivem je zároveň spojena i ta "Fun na TS/chatu", protože když ty lidi znáš lépe, můžeš si dovolit víc
Tohle teď patří tobě ty židovská kurvo Elyzi
S tímhle vším je pro mě Raidování i odpočinek od povinností a starostí, které mám v Addonu zvaný Real Life a můžu bez problémů vypnout a neřešit nic než raid
i když se občas vyjadřuju krásně foneticky cholericky
Takže já nehlasuji za žádnou z možností, protože u mě platí naprosto všechny.