Zdravim vsetkych.
1) Základní informace o charu + odkaz na battle net.
Zacal som tu hrat na zaciatku wotlku, lebo som si myslel ze sem dotiahnem dost ludi z free serveru onlinegamers, po jeho "rozpade", co sa mi vsak nepodarilo, takze v tej dobe som postavu len vyexpil.
Druhy pokus na ofi bol na zaciatku cata, kedy sme tu zalozili guildu Sanguineus Adamas, ktora tu vydrzala cele cata a zaciatok pand. Drzala sa niekde v top 10-20 10 guild. Ja som hral len pocas T11 z roznych osobnych dovodov.
Momentalne som vyse roka wow nehral, ale potom som sa rozhodol skusit Twinstar koli cata, co vsak nie tak uplne splnilo moje ocakavania, tak som si povedal ze znova skusim ofik, aj koli tomu ze TBC bol moj oblubeny datadisk (skor z nostalgie ako z inych dovodov), co ale az tak WoD nanaplnil ako som cakal.
Na cata som hral druida ako main tanka v guilde, v tom case sme boli okolo 50 miesta vhladom aj na to ze sme zacali trocha neskor a museli sme aj expit od lvl 1.
Momentalne sa snazim tuto postavu euipovat jak mozem, ale vzhladom na to ze som bez guildy a goldov tak je to trocha zlozite.
postava na battle.net
2) Informace o mě, vyhovující raid time atd.
Volam sa Maros, mam 27 rokov, wow hram asi 7-8 rokov s prestavkami. Pracujem ako programator. Aktivne sportujem.
Raid time: Vzhladom na to ze som dost casovo vytazeny koli praci a treningom, ste asi jedina guilda ktora mi casovo na 100% vyhovuje. Vacsinou sa dostanem domov az nieco pred 20:00 casto aj ovela neskor. Takze to je hlavny dovod preco si sem pisem prihlasku, aj ked momentalne nehladate ferala.
3) Zkušenosti s wow, raid minulust, logy (worldoflogs nebo warcraftlogs) apod.
Wow som zacinal hrat na free serveri onlinegamers kde som skoro od zaciatku posobil v guilde Sanguineus Adamas, neskor sme sa presunuli na Twinstar. V guilde som posobil dlhe roky ako hlavny RL, ku koncu aj GuM.
Bohuzial guilda sa koli zlemu stavu Twinstaru a neustalemu presunu guildy z Wotlk serveru na TBC, ci ofik pred par rokmi definitivne rozpadla(moj dovod konca s WoW), tak som nuteny hladat nove utocisko
Hral som za rozne postavy ako mainov na raidy: Warlock, Warrior(tank/dps), hunter a teraz druid(dps/tank).
Logy nemam, vhladom na to ze tu zatial aktivne neraidujem, pridam teda aspon screeny z pugov:
Kargath Bladefist, Warlord Zaela challenge mode
bohuzial viac toho naozaj nemam.
4) Alti + další informace, co se jinam nevešli
Na wow nemam uz tolko casu ako ked som bol student, preto som schopny zvladat max 2 raidy za tyzden a max 2 za vikend. Moj ciel je dostat sa do guildy ktora funguje, ma snahu byt v progrese co najlepsie, ale netlaci to cez mrtvoly. Preferujem dps, lebo nechcem aby bola vsetka zodpovednost na mne, co sa mi velmi casto stavalo (GuM, RL, web admin, DKP master, main tank). Nie som ziaden equip hunter, najviac ma na wow vzdy bavil progres a nie farmenie.
Alti: Pomalicky expim wara od lvl 92, mozno ho aj raz doexpim, mozno nie.
Ak mate niake otazky rad odpoviem.