Ahoj, jmenuju se Blekota (Honza), je mi 29 let a v nasledujicich nekolika odstavcich se pokusim Vas presvedcit o tom, ze me potrebujete
Na zacatek trochu holejch faktu: Panda, priest. Main spec je Shadow, off Disco nebo Holy, podle potreby. Profese mam Tailor a Encha.
Armory
UI1
UI2
S WoWkem jsem zacal nekdy v pulce BC, raidovat jsem zacal az ve WotLK v Naxxu s guildou Fire Dragons (porad myslim na moji prvni velkou zodpovednost a to MC u Instruktora ... od ty doby sem vedel ze budu fakt dobrej! . Pred nebo mozna v prubehu Uldu se FD trosku rozpadli a vznikla nova guilda Tangled Wire. V TW jsem uspesne odprogressoval ULD, ToC, ICC, po killu HC LK sem musel odlozit WoWko na vedlejsi kolej.
Vratil jsem se na Cata, nicmene jsem zjistil ze jsem byl z guildy vyjmut. Zacatek Cata jsem tedy raidoval ve WFA Conf. Kvalita pro HC progress nebyla uplne takova jakou sem si predstavoval a objevila se prilezitost jit zpet do TW, tentokrat do desitky, ve ktery sme docela dobre progressovali zbytek HC prvnich raidu. Ke konci nas pojebal raid leader a s polovinou lidi odesel ... uz ani nevim kam. Leadrovani desitky sem se ujal ja, dobral lidi a i pres velke personalni problemy sme docela uspesne progressovali ( a i vycistili) HC FL. Pred DS jsem mel jednak dost nekonecnyho shaneni lidi, pac s nima byl porad problem (na desitku bylo 10 lidi malo, 12 moc ... lidi chybeli apod ...) takze jsem si dal prihlasku do par TOP guild (byl prijat mimochodem do Group Therapy), nakonec jsem ale kuli vikendovemu raidovani (dalkove jsem studoval a jednou za mesic bych nesel na raid vubec) do GT nenastoupil a misto toho prijal pozvani do TOP100 guildy Monster ze Stormscalu.
V Monster se ukazalo ze TOP100 byli v 10m a ted se pokouseli o 25 coz nedopadlo dobre. Plno novejch lidi, spousta bez potrebneho skillu pro hc, takze zhruba v pulce HC progressu DS se guilda rozpadla zpet na 10m a ja jakoz to trial jsem bohuzel misto v raidu nedostal.
Prisel dalsi datadisk, kterej sem chtel hrat stejne jako cata a wotlk, nicmene jsem po doexpeni zjistil ze se mi ty pandy vubec ale vubec nelibej. Zkusil jsem to znovu par dni po vydani ToT, ale nechud zustavala takze sem si dal pauzu az do ted.
WoD sem koupil trochu pozdejc, takze jeste delam na gearu, ale ocekavam ze do otevreni prvnich raidu budu s gearem rdy.
Tolik vycerpavajici info o moji WoW historii, doufam ze sem vas jeste neunudil
Co se mych kvalit tyce ... troufnu si rict ze dosahuji vysokych hodnot V prubehu progressu FL jsem byl na nejakym webu, uz nevim co to bylo zac, v top 20 SP na svete. Podle cisel ... co se praxe tyce, jsem idealni hrac do hard nebo semi hard progressu. Nefailuju, delam to co musim s perfektni preciznosti a pokud je neco co muzu udelat navic abych pomohl, delam i to. Jako RL jsem veskere obtizne ukoly sveroval sobe a i v ostatnich guildach kde jsem byl pouze member RL vedel ze mi muze dat za ukol cokoliv a uz se o to nemusi starat.
Chapu ze bych Vas mohl odradit svoji MoP pauzou, nicmene verim, ze pokud dostanu sanci, dokazu Vam, ze prijmout me byla vyborna volba.
Budu se tesit na Vase reakce, at uz budou jakekoliv. V pripade ze bych byl okamzite zamitnut (tusim ze priestu mate docela dost), i tak Vam dekuju za Vas cas