Tayschren
Tayschren
Tayschren

Tayschren - Mage

Příspěvekod Tayschren » 10 lis 2014, 23:34

Zdravim, mam zaujem pridat sa do vasej guildy. Vidim, ze mate nejaky preferovany vzor prihlasky, tak sa do toho pustim.

1) Základní informace o charu + odkaz na battle net.

Char je mage menom Tayschren (aspon tak by som ho rad pomenoval po transfere, podla dostupnosti nicku na DT moze byt aj Tayshren alebo Cotillion). Primarne by to bol frost mage, pretoze frost ma jednoducho bavi, viem ho hrat najlepsie a zaroven si aj myslim, ze to je spec ktory je na tom najlepsie co sa tyka survivability (aj ked ono to uz je pomerne fuk, ked kazdy moze mat ice barrier), moznosti ktore moze poskytnut raidu (snares etc) a takisto aj gear dependancy - nie je az tak zavisly na geare ako ostatne specy.

To ale samozrejme neznamena, ze by som nebol ochotny switchnut do fire - pokial by to bolo nutne, nie je v tom nejaky obrovsky problem. Co sa arcane tyka - no, rad by som ho nehral. Ale pokial by bol jednoducho OP na nejaky encounter, verim ze zahram bez problemov aj toho.

Co sa profesii tyka, predpokladam ze s WoD zmenami je to pomerne jedno, ale pre uplnost - doteraz som mal kombinaciu alch/jwl, ale uz v dobe pisania tejto prihlasky som jwl zrusil a zacal expit tailoring.

Link na battle.net: klik

2) Informace o mě, vyhovující raid time atd.

Volam sa Filip, mam 24r a momentalne byvam v Bratislave. Pracujem v case 09:00 - 18:00, takze raid time mi vyhovuje vyborne. Aj raidovaci program je pre mna perfektny, pretoze ked som naposledy raidoval (viac o bod nizsie), bol som zvyknuty na raidovanie 4 krat do tyzdna a aj mi to vyhovovalo, ale to bolo este pred par rokmi na vyske, bohvie ako to bude teraz - preto mi skutocne velmi vyhovuje mat 3 main raidy + 1 alt raid/docistovanie navyse.

Jediny mensi zadrhel moze nastat zhruba raz mesacne v nedelny slot, pretoze ked som na navsteve u rodicov, to je zrovna cas kedy cestujem naspat domov. Kazdopadne, keby to bolo vyslovene nutne, samozrejme da sa vsetkemu prisposobit.

3) Zkušenosti s wow, raid minulust, logy (worldoflogs nebo warcraftlogs) apod.

Zacinal som na free servery v dobe, ked tam zacinalo TBC. Free server predpokladam nikoho nezaujima, takze v kratkosti - blizzlike fungoval Karazhan (okrem Nightbane a Chessu), Gruul, Magtheridon, SSC (okrem Lurkera), z Eye siel Void Reaver a Kael, Hyjal cely a BT po Gurthogga. Zabili sme to vsetko. Nasledne nasadili WotLK kde nefungovalo nic a kedze na ofiku prave prichadzal Cataclysm, rozhodol som sa prejst tam.

Pod nickom Cotillion som zacinal v nepodstatnych levelovacich guildach, ktorych nazov si nepametam. Par dni pred zaciatkom Cata som sa dostal do guildy Dezinfekce, kde som aj zacal skutocne raidovat. Bola to 25 man guilda, ale vzhladom k expeniu ludi sa raidovat zacalo na 10 mane. Ako novacik som sa dostal do uplne prveho raidu, viacmenej iba preto ze som bol jediny doexpeny (a heroicmy vygearovany) mage a oni chceli intel buff. Ale asi som to zahral v pohode, pretoze v tej groupe som uz zostal, vratane toho casu kedy sme uz zabili normaly a presli na heroicy. Vyvrcholilo to killom Chimaerona HC, ktoreho sme (pokial si dobre pametam) dali ako prvi na 10-man a treti na DT celkovo.

Potom ale uz doexpil aj zbytok guildy a my sme switchli na 25-man (vtedy niekedy som sa stal CL magov v guilde), kde sme znova museli progresovat vsetky raidy na normaloch, co nas samozrejme neuveritelne spomalilo. Aj vtedy sme stale este behali 10 man, vzdy jeden raid s 25 a druhy s 10, podla toho co sa zrovna progressovalo na HC. Raidoval som vtedy 7 dni tyzdenne, coz sice bola sranda kym som mal na to cas, ale po nejakom case to muselo prestat lebo by sme vsetci vyhoreli. Takze sme pokracovali len s 25-man, kde sme nakoniec skoncili na nejakych 7-8HC killoch ked vysli FL.

Vo FL sme to zabili vsetko na normal prvy (alebo druhy?) tyzden a potom sa zacali progressovat heroicy. Vtedy som v podsate musel skoncit s WoW, pretoze som dostal pracu v ktorej som robil na sichty 24/7 a to samozrejme s raidovanim nebolo nijak kompatibilne. Parkrat som sa za tu dobu vratil, hlavne s kolegami a znamimi (preto som aj odmigroval z DT), ale vzdy som si len po par tyzdnoch potvrdil ze bez raidovania je hranie WoW nezmyselne.

Na zaciatku tohoto roku sa mi zmenila pracovna doba, prestali sme robit 24/7, robili sme len do 21:00. Preto som si povedal, ze na WoD sa vratim a dohodol som sa s guildou v ktorej som v sucastnosti, ze na WoD sa k nim pripojim. Prihlasil som sa k nim preto, lebo su late night guilda a v tej dobe som mohol zarucit svoju ucast na raidoch len pri raid starte po 22:00. Odvtedy sa ale dve veci zmenili - jednak ja som zmenil poziciu a momentalne pracujem tak ako som povedal vyssie a druhak ked som logol teraz par dni pred WoD, nebol nikto v guilde online a jedine co ma cakalo bolo 'Guild is on standby' v GMotD.

A tak som sa dostal sem, hlasim sa k vam do guildy :)
Logy bohuzial nemam, coz dufam pochopite vzhladom k tomu ze naposledy som skutocne raidoval pocas Cata.

4) Alti + další informace, co se jinam nevešli

Altov popravde nejak moc nehravam (vacsinou na to nebol cas), ale mam na DT vyexpeneho paladina, ktoreho hravam ako tanka (pocas MoP som ho skutocne len vyexpil a odvtedy nic). Dalej si planujem boostnut priesta, ktoreho planujem hrat (ak na to ovsem bude cas..) ako holy.

Dalej mozno nejake technicke info - hravam na laptope, Alienware 14, i7 CPU @ 2.4Ghz, 8GB RAM, nVidia 765M 2GB. WoW mi slape uplne bez problemov. Internet mam 100/100, pouzivam LAN kabel a v zalohe mam (keby sa nieco pokazilo) net cez mobil, s ktorym sa podla mojich skusenosti WoW da hrat uplne v pohode.

Co sa komunikacnych programov tyka, odskusane a funkcne mam TS3 a Mumble, odskusane a nefunkcne je Ventrilo (fakt netusim preco, proste mi nefunguje bez ohladu na to aky router pouzijem pripadne na akom pocitaci to skusam - tato siet ma s nim jednoducho problem). Raidcall som neskusal.

Co sa dalsieho kontaktu tyka, bud tu (upozornujem ze ked som v praci na toto forum pisat nemozem, pretoze tam mame internet cez Irsku VPN a na toto forum sa zo zahranicnych IP neda pripajat), pripadne in-game battle tag Cotillion#2190.

Tak, dakujem ze ste to cele docitali a samozrejme aj za zvazenie prijatia, budem cakat na odpoved!

PS: Sorry za wall of text, viem ze na cz/sk scene sa to moc nenosi, ale co som odpozoroval a aj z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze v zahranici sa na poriadnu prihlasku dava velky doraz, preto radsej takto.

lotky
Troll
Warrior
lotky
Race: Troll
Class: Warrior
lotky

Re: Tayschren - Mage

Příspěvekod lotky » 11 lis 2014, 02:40

Čau. Díky za příkladnou přihlášku. Pokud sám budeš ochoten poprat se o místo, protože momentálně jsme v počtu cca 30 lidí na wod, ze kterých se vybere 20 lidí na mythic raid, tak za mě osobně nevidím problém. Ještě se vyjádří náš dps leader, případně další lidé.
GM of Silver Legion

illillii
illillii
illillii

Příspěvekod illillii » 11 lis 2014, 18:18

Čus, nemám žiadne výhrady, jedine čo ma tak zarazilo bola pasáž kde si sám povedal že free nikoho nezaujíma a následne vypísal 4 riadky z free :D :D . Ked budeš online napiš si w/ Lotky,Illillii,Drottning pre invite,šancu do WOD dostaneš a uvidíme ako sa zadarí.

Tayschren
Tayschren
Tayschren

Příspěvekod Tayschren » 11 lis 2014, 19:06

Caute, v prvom rade diky za prijatie!

Co sa tyka invitu, ako som spominal je to transfer a momentalne som 2 dni pred vyplatou, takze prachy na transfer budu az v piatok. Ale to uz bude vonku WoD a kedze transfer tiez par chvil trva, ja ho requestnem az v sobotu tesne predtym nez pojdem na pracovnu akciu a podla toho kedy a ako sa vratim, o invite napisem v sobotu vecer alebo v nedelu doobeda.

Dufam ze to je v pohode, kazdopadne este raz dik za prijatie!

illillii
illillii
illillii

Příspěvekod illillii » 11 lis 2014, 19:09

Náš prvý raid na WOD je 3.12., ak chceš tak dovtedy si zaobstaraj FULL dung set,a dostaneš šancu sa ukazať. S tým transferom, v pohode ked budeš ready len si napiš na už spomínané nicky

lotky
Troll
Warrior
lotky
Race: Troll
Class: Warrior
lotky

Příspěvekod lotky » 11 lis 2014, 19:58

a nebo napiš sem, že jsi přetransferoval a my už si tě odchytneme :)

jinak je to /w Lotkomotiva a /w Dröttning, aby ty nicky byli přesný :)
GM of Silver Legion

Přihlásit se  •  Registrovat