Dobrý den jmenuji se Štěpán Kopecký je mi 21 let a bydlim v Brně,Chtěl bych se přihlásit k vám do guildy a popř najít misto i v nějaké raidovací Skupině,koukal jsem se máte nějaké podmínky na zopovězení tak se do toho pustím.
1) Základní informace o charu + odkaz na battle net.
2) Informace o mě, vyhovující raid time atd.
3) Zkušenosti s wow, raid minulust, logy (worldoflogs nebo warcraftlogs) apod.
4) Alti + další informace, co se jinam nevešli
1) Muj Mop main má jméno Hejhulaa je to Blood elf (paladin) ma ilvl 572 a aktualni progress 9/14 hc dál už jsem se nedostal protože se oznámil datadisk a už se moc HC nechodilo a ja se připravoval na WOD
armory jsou tu
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... a/advanced
ještě bych chtěl podotknout hodně střídaní guild pujčil jsem wow bratrovi už ho mam z5 bydlim sám a na učtu hraju jen já a on střídal guildy jak ponožky tak proto na wowprogressu je to škaredé těch guild co prostřídal ja jsem byl v guildě ČeskéChlévy a márnice a dál už on
profky Ench kvuli statum
JWL kvuli goldum
mám trošku rozhození Hit a Exp cap kvuli hc mace která mi padla na pugu i když to je na DK mě se hodí také
Muj WOD main jméno Neliinka je to Trolka Shamanka trolka kvuli racialce do Haste aktualni progress
11/14 normal snažil jsem se hrát tuhle postavu hodně protože chci změnu hrával jsem jenom mDPS tak jsem se rozhodl na s novým datadiskem změnit i clasu
na téhle postavě nemam doděláné profky snažil jsem se dělat gear ale do vydání WOD bude hotové Alchemka a Herba
2)Jak jsem psal už v hlavičce je mI 21 let a jsem z Brna dodržování RaidTime neni problem dělám rani noční takže vždy bych se musel domluvit s RL jak to bude podle rozpisu práce
4)Ostatni alti je Warlock který se jmenuje Pephnátek a Huntr který má jméno Pytelmounky /boost z wod/
Chtěl bych poděkovat za šancy napsat tuhle přihlášku a omluvit se za chybi popř mam problem z y/i
Děkuji dodávám ještě muj PC
Procesor Intel i5 4440 = 3,1 GhZ
Operační pamět Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600Mhz
Základní deska MSI B85-G41 PC Mate - Intel B85
Grafická karta MSI R9 270 Gaming 2G
Pevný disk WD Caviar Green RX - 500GB
a o guildě jsem se dozvěděl od kamaráda Wolfgona kterého znám přez internet dlouho roky a pomohl jsem mu dostat Huntra z5 on ví sám
snad jsem na nic nezapoměl děkuji Štěpán Kopecký