Zdravím.Mám balance druida jako main spec..jako druhý spec mám resto. Ilvl 679 ale každým dnem se to zvětšuje..do pár dní bych měl mít aspoň 700.
Wowko hraji zhruba kolem 7 let. od datadisku wotlk. Hrával jsem chvilku na offíku potom jsem přestoupil na free servery kde jsem hrál celou dobu.Hrál jsem všechny datadisky.Skákal jsem sice z datadisku na datadisk ale wow mě nikdy nepřestalo bavit a asi nikdy nepřestane..hlavně když mám dobrou guildu a kolektiv.Jsem takovej "nerdík" ..jsem teda ještě student..ale na školu kašlu..hned co přijdu domů první věc co dělám je..že zapínám pc a to se ani nevysleču a bývám tu snad každej den od 3 hodin do půlnoci i dýl..zaleží jak se mi chce podle nálady...na free serverech jsem vždycky býval top dmg v raidu...mám zkušenosti skoro s každou postavou..hlavně paladin..DK..a warrior...mám rád postavy na blízko...ale tentokrát jsem se rozhodl hrát něco na dálku. na offiku jsem teprve týden..mám tu jen jednu postavu na lvl 100 a to je právě tento můj druid. ještě není nic moc ale rychle to pojede..snad

alty nemám..jak jsem řekl..na offíku jsem nedávno začal.proto potřebuji guildu..chtěl bych chodit raidy a nagearovat se s pomocí guildy a né worldu