Mitrake
Goblin
Rogue
Mitrake
Race: Goblin
Class: Rogue
Mitrake

Mitrake-Rogue-Combat

Příspěvekod Mitrake » 01 bře 2015, 23:13

Zdravím měl bych zájem se k vám přidat,

1/ Rogue combat- 656il- http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ake/simple
2/ Mám 23 roků a sem ze Vsetína. Záleží jakou mám zrovna směnu,mám 3 směny, nejlépe víkendy ale nezáleží na tom
3/ Wowko už hraju dlouho ale přerušovaně, na pandách sem chodil SoO na normal 14/14
ve WoD mám projité HM normal 6/7, heroic 1/7, BrF normal 7/10
4/ Alti: Death knight-blood- 641il
Shaman-resto- 643il

lotky
Troll
Warrior
lotky
Race: Troll
Class: Warrior
lotky

Re: Mitrake-Rogue-Combat

Příspěvekod lotky » 02 bře 2015, 12:54

Za prvá přesně nerozumím těm tvým směnám, kdy zároveň nezáleží na raid timu. My raidujeme st, ne a po 20-23, takže by mě zajímalo, jak jsi schopen zvládnout tento RT.

Za druhé Tvojí historii jsi vzal hodně zkrátka, a abych uvažoval o tom, že tě nabereme, tak bys buď musel být něčím výjimečný či mít ucházející logy nebo bychom museli být v krizi, co se týká počtu lidí. Ani jedno tu nevidím a v krizi také nejsme.

Takže máš druhou možnost doplnit nějaké ty informace. Do té doby jsi z pohledu raidu pro nás neperspektivní.

Ještě je třeba podotknout, že náš raid je aktuálně už celkem dost melee heavy, takže spíš koukáme po ranged.
GM of Silver Legion

Jackuobo
Jackuobo
Jackuobo

Re: Mitrake-Rogue-Combat

Příspěvekod Jackuobo » 04 bře 2015, 18:20

Ahoj,

Co se týče equipu tak je dost chabej,člověk kterej chce raidovat a má chuť a hlavně skill,tak si svépomocí umí sehnat equip určitě lepší (každej pug,krome toho co organizuje Lhare toho zabije víc jak 1/7 Heroic)

Předpokládám že tvůj slabej gear je zapříčiněnej nedostatkem času ... co z toho plyne ?
že o lidi jako si ty BOHUŽEL nemáme zájem,potřebujeme aktivní lidi kteří
chodí pravidelně na raidy,člověk kterej se tam ukáže jeden týden 2x a Druhej týden vůbec je guildě k ničemu. za mě NE

Přihlásit se  •  Registrovat