Zdravím,Rozhodl jsem se že by jsem se rád připojil do vaší guildy
Jmenuji se Michal,Je mi 17 let a hraji Fdk (671) IL http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... rcz/simple
WoW hraji již 8 let(Z toho 4 na offiku) a WoW vím uplně vše.Mám 21k+ Achievu,Hraji jak PvP tak i PvE.
Muj momentální progress je 7/7HC a 1/7 M Vše jsem dal s Cross realm puggem bez voicecomu:)(Mythic samozřejmně s drakthul pugem:D )
Do tehle guildy jsem se rozhodl přidat po doporučení známeho z vaší guildy Ivimila a již jsem s váma byl raid(Včerejší Hm Achiev Run).
Rád by jsem se přidal na Progress Hc,Mythic aktualních raidu.Co se týče raid time tak wow hraji prakticky celou dobu co jsem doma a to je nejpozděj 16:00 až do 23:00 vždy 2 týdny za sebou(Každý třetí týden chodím do škole na odpoledně takže doma jsem až v 21:00.
Mám 13 Vyexpenejch altu a dalších 15 na 90 takže každou classu znám jak svoje boty
Co se týče komunikace tak mám skype,Ts3 a Mumble a jsem rozhodně dost komunikativní.
Má minulost v PvE jde zpátky do Tbc (Ještě na free serveru) kde jsem progressoval z mojí guildou každý den co jen to šlo a tak to bylo až do začátku Caty.Ke konci caty jsem se rozhodl že přejdu na officialní server a tam jsem hrál PvE až do pulky Mop.Poté jsem se rozhod že začnu i PvP tak jsem si našel PvP guildu a tam jsem si dal 2k+ v arenach a 2,2k v Rbg.Jelikož ovšem vím že lidi z mojí guildy už moc víc nedají tak jsem se rozhod že pujdu zpátky do PvE.A zde jsem pišu na tuhle stránku či by jste mně byly ochotní přijmout:)
Doufám že jsem zahrnul vše a těším se na odpověd:)Předem díky za odpověd General,Loremaster,Brawler...Počkat mám tak 60 titulu...Hm asi bude stačit když mi budete říkat Mich