bladx
Tauren
Druid
bladx
Race: Tauren
Class: Druid
bladx

Bladx - Resto druid

Příspěvekod bladx » 22 bře 2015, 20:55

Zdravím, chtěl bych se k Vám přidat,

1) Základní informace o charu + odkaz na battle net.
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... adx/simple

2) Informace o mě, vyhovující raid time atd.
Jmenuji se Tomáš je mi 21 a jsem z Plzně s raid timem nemám problém 24/7 pokud nejsem mimo plzeň (zhruba 5% v měsíci, mimo stávající raid time). Jsem cílevědomí a chtěl bych být TOP na serveru. Začal jsem hrát cca 14 dní zpět takže zkušenosti na HC zatím nemám ale jsem schopen se doučit vše a věřím, že vše zvládnu bez potíží jako můj předchozí progres na WOTLK viz. níže.

3) Zkušenosti s wow, raid minulust, logy (worldoflogs nebo warcraftlogs) apod.
S wow na oficiálním serveru jsem začal roku 2008 hrál jsem wrath of the lich king kde jsem bohužel skončil, tady jsem nabral zkušenosti s raidováním takže si myslím že jsem schopen nyní vše zvládnout :) Samozřejmostí je předchozí hra na neoficiálních serverech o které se nebudu blíže zmiňovat. Nyní se snažím chodit Normal, ale nemám stálou partu takže zatím nejsem 100% chodím zatím pouze premade :( nicméně na ostatních bossech vím co mám dělat i na HC.

4) Alti + další informace, co se jinam nevešli
Mage 80 lvl a DK 80 lvl zatím jsem na dreanoru nehrál

myslím si i s ohledem na mé malé zkušenosti, že bych mohl být přínosem a velmi rád bych se k Vám připojil :)

Caem
Tauren
Druid
Caem
Class: Druid
Caem

Re: Bladx - Resto druid

Příspěvekod Caem » 22 bře 2015, 22:07

Cau, vyjadrim sa rovno k veci.

Su veci. ktore sa daju zmenit aj bez equipu a goldov. Glyphy - jedine dva must have nemas. Nemas equip, my potrebujeme heal ihned. Ocividne si nezacal legendary Q - ring - kde by si mohol mat aspon jeden ench na tom ringu, avsak, nemas ani jeden, co sa da pochopit. Aspon tie lacne. Velmi dlho si nehral, co ti bude trvat sa dostat na istu uroven.

Myslim ze nie sme guilda, ktora je pre zaciatocnikov. (ano viem ze si hral vo wotlku ale hra sa zmenila)
Ale co nebolo moze byt, na mne nezavisi invite do guildy.
Odporucam: http://www.icy-veins.com/wow/restoratio ... ling-guide

GL Hawk

raqedinteha
Tauren
Paladin
raqedinteha
Class: Paladin
raqedinteha

Příspěvekod raqedinteha » 23 bře 2015, 08:51

"Jsem cílevědomí a chtěl bych být TOP na serveru. Začal jsem hrát cca 14 dní zpět"

Made my day :D

K veci: ako pisal Caem - wowko v podobe aku ma dnes, sa na wowko z wotlku ani len nepodoba (okrem toho ze rovnako behas a mozno vyzeras ingame) s coho vypliva, ze clovek ktory prisiel s5 pred 14 dnami je na tom presne tak isto ako hociaky novacik co sa o wowku dopocul od suseda predvcerom a chce to skusit :) . Momentalne sme vo faze, ked by sme radi zacali progressovat mythic a na to potrebujeme ludi ktory su na tom gearovo na nasej urovni a maju aky-taky progress (full normal co ty nemas je stale velmi low) viem, ze si to nemal ako/s kym zabit.. Ale aspon mat enchamty a 2x glyph ktory je pre resto must je zaklad, cez ktory si sa bohuzial nedostal. Tymto vsetkym chcem povedat tolko, ze na DT je momentalne vela guild ktore raiduju normal/par hc ktore su pre "novacika" vhodnejsou volbou ako je SL.
Kazdopadne moj hlas (NIE) nieje vobec rozhodujuci a pockaj si na vyjadrenie Officierov.
Diky za prihlasku a vela zdaru, Rape.

lotky
Troll
Warrior
lotky
Race: Troll
Class: Warrior
lotky

Příspěvekod lotky » 23 bře 2015, 13:34

V současné situaci si nemůžeme dovolit někoho protahovat a doufat, že za 2-3 ID nabere dostatek gearu na to, aby mohl být platný. Takže zamítáme, potřebujeme lidi s aspoň zabitým normálem nebo nějakou rozumnou historií nejpozději z MoP
GM of Silver Legion

Aennys
Aennys
Aennys

Příspěvekod Aennys » 23 bře 2015, 19:11

Zacal by som tym ze, prva vec ktora mi uktvela z tvojej prihlasky je, ze co sa tyka druida moc toho nemas nastudovane o theory crafte (viz glyphy a ziadne enchanty).
Druha vec je, ze sa hlasis do guildy ktora siaha po mythic progresse a nemas ani zacaty legendary quest, co je pre nas absolutne neziaduce + takmer 0 progress BRF.

Takze suhlasim s "Caemom", trvalo by mozno mesiac dva kym by si bol schopny progressovat na urovni s nami, a ci by si bol pre nas prinosom nemozme v urcitosti povedat.

Takze za mna NIE gl v nejakej guilde na urovni tvojich skusenosti a gearu, dakujeme za prihlasku, Aennys.

Přihlásit se  •  Registrovat