Zdravím všechny,
Jmenuju se Miloš, je mi 18 let a bydlím kousek za Prahou. Stujuju v Praze na gymplu a WoW hraju s přestávkami cca od poloviny WotLK. Hlásím se jako feral druid (tank OS), ale nemám problém switchnout do sovy, popř. na monka(dps/tank)/retrinu/huntra(musel bych ještě doexpit) kdyby bylo třeba.
Druid: eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Hutëren/advanced (URL se asi nedokáže vypořádat s ë, nevím)
Ex main(hunter): http://www.eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/huteren/
Na offi jsem začal hrát někdy za dob UD, ale teprve jsem se tak nějak rozkoukával. Odprogressoval jsem si normal LK a pár HC, tuším, že to bylo s guildou Horde Butchers. Před Cata jsem přešel do guildy Dezinfekce, kde ten HC progress šel už o něco lépe. Přesná čísla si už bohužel nepamatuji, ale tuším, že v progress času padlo HC FL bez krom Raga a full clear DS HC. S Dezi jsem ještě odprogressoval MV na normal, ale jelikož původní GM přestal hrát, tak guilda se začátkem HC progressu padla. Následovala hodně dlouhá pauza, jen občas jsem si zaplatil měsíc a zašel nějaké LFR a tak. Vrátil jsem se na chvilku během SoO a odešel alespoň full normal(tehdy flex). Kdyžtak můžu poskytnout nějaké reference od bývalého Dezi GM, který se na WoD taky vrátil.
Na Warlordy jsem si řekl, že bych se rád vrátil pořádně, tak jsem odmigroval za "kamarádem" na Thunderhorn, bohužel se z něj nakonec vyklubal lhář a pěkná svině. Jelikož na Thunderhornu je docela mrtvo, tak nemám moc možností, než migrovat zpět na DT. iLvL mám momentálně nějakých 640. Můžu nabídnout kvalitní DPS, spolehlivost a všestrannost.
Druida hraju defacto od začátku, občas jako alta, občas jako maina. Střídal jsem s huntrem, pokud bylo třeba. Ovládám všechny 4 specy (resto jsem od konce cata nezkoušel, healuju docela nerad). Většinou jsem byl spíš sova kvůli přebytku melee.
Předchozí guilda byla Dezinfekce, která se rozpadla. Poté jsem vystřídal pár guild, se kterými jsem neraidoval.
Raid time mi sedí, ale jelikož ráno vstávám brzo, těch 23:00 bych nerad moc přetahoval. V pondělí a ve čtvrtek nemám problém jet klidně do 1:00. Dny jsou mi jinak docela jedno, v případě nutnosti můžu i pátek+sobota.
Co se PC týče, tak jedu na full detaily stabilně +- 80 FPS, internet stabilní 35 mbit od O2 (jinou možnost tu bohužel ani nemám), v případě zájmu můžu rozepsat celou sestavu, ale nemyslím, že by na tom nějak extra záleželo.
Logy bohužel nemám z důvodu pauzy.
(Pokud by ještě někoho zajímalo něco o mně... poslouchám převážně metal, trochu dubstep. Mám rád LotR a filmy od Marvelu, sleduju Doctor Who, Game of Thrones a MLP)